В Україні треба відновити роботу єдиного координаційно-комунікаційного центру надання військової інформації з метою унеможливлення будь-якого інформаційного хаосу, особливо щодо використання або невикористання зброї українськими військовими. Про це сказав в ефірі «Україна 24» представник політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» Артем Біденко. 

Він підкреслив, що використання зброї, яку Україна закуповує або отримує в якості допомоги – чутлива тема. І вона завжди викликає реакцію різних країн і організацій, передусім країни-агресора.

«Давно треба було відновити єдиний координаційно-комунікаційний центр, від якого інформація надходитиме централізовано. В якому інформація перед тим, як вийти в паблік, аналізується – чи не зашкодить це Україні, чи союзникам. Для мене очевидно: такого центру зараз немає, – сказав Біденко. – І було б добре, щоб, як в Ізраїлі, були і діяли вимоги, як повідомляти інформацію. Тоді не буде хаосу. Сам центр, звісно, не заборонить, приміром, народним депутатам повідомляти будь-яку інформацію, але ми всі будемо знати, що інформація з центру єдина заслуговує довіри».

Ми у соцмережах