Україна – це не місце де політики можуть навчатися і тренувати свої управлінські навички, наголосив в інтерв’ю журналістам лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман.

«Чинна влада наробила стільки дурниць і породила так багато конфліктів, що на порядку денному зараз  професійний підхід до управління державою. Чим довше вони у керма – тим ми слабші. А Україна – це не місце, де треба навчатися і тренуватися. Прийшов до влади – маєш бути готовий і розуміти всі виклики, знати як на них реагувати і мати стратегію та бачення, якою буде держава через 5-10 років», – сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що зараз з різних високих трибун говорять про мету вступити в ЄС і НАТО, натомість країна має бути до цього готовою – не на словах, а в контексті законодавства, організації безпеки, підвищення якості життя людей. І це питання глибокої і виваженої державної політики, якою нині у владних кабінетах ніхто не займається.

«Знаєте, якщо літак треба підняти в небо, командир бере штурвал на себе. А чинна влада – навпаки. Судячи з їхніх рішень, тільки те і робить, що відхиляє штурвал вниз і вниз», – наголосив Володимир Гройсман.

Ми у соцмережах