«Українська Стратегія. Молодь» – це не просто молодіжне крило політичної сили «Українська Стратегія Гройсмана», це основа довгострокової стратегії розвитку України. Про це сказав лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман під час великої онлайн-зустрічі із молодими партійцями «УСГ» з усіх регіонів України. За півтори години учасники зустрічі, а їх було майже 100 людей, обговорили різні питання – від згортання децентралізації до відновлення реформи освіти в її первинних цілях і термінах. 

«Радий, що вдається побудувати команду – це велика родина, яка має стратегію про Україну і для України, – зазначив Володимир Гройсман. – З нами – вся держава. Наше завдання – побудувати сильну команду. У нас є хороший досвід. І маємо використати свій розум, свій досвід, щоб Україна стала сильною».

Як наголосив Гройсман, Україні потрібно десятиліття системного і сталого розвитку – такого, який мали в період 2016-2019 років. Тоді вдалося закласти основи системних змін – реформи місцевого самоврядування, пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, освіти, промислового розвитку, боргової політики. Якби всі ті перетворення були системно впроваджені і зараз – мінімальна зарплата в Україні сягла б 8-10 тис. грн. І це лише один показник росту. Але що маємо зараз: катастрофічне падіння економіки на фоні підвищення податків із безпрецедентно широкими повноваженнями фіскальних органів та повний провал у питаннях захисту українців – від КОВІДу до зовнішньої агресії.

«Стратегія, яку ми пропонуємо – це стратегія успіху, – зазначив Володимир Гройсман. – Наші пріоритети: сильна економіка, сильна освіта, сильні інституції, потужне представництво на міжнародній арені і реальна безпека українців вдома».

Ми у соцмережах