Розвиток спортивної та освітньої інфраструктури з урахуванням запитів на інклюзивність стануть пріоритетами роботи осередку політичної партії “Українська Стратегія Гройсмана” в Кагарлицькій громаді на Київщині. Про це повідомив керівник осередку Олександр Гладких під час зустрічі з мешканцями громади та очільником Київського обласного осередку «Української Стратегії» Ярославом Бєловим та обласного осередку «Українська Стратегія. Молодь» – Олександром Гвяздовським.

«Наш основний напрямок – розвиток спортивної та освітньої інфраструктури. Причому з урахуванням того, що є катастрофічна нестача альтернативних закладів освіти для людей із вадами, – відзначив Гладких. – Однією з умов нашого щасливого життя, нашого добробуту є самовдосконалення за допомогою спорту та освіти, бажання стати кращою версією себе. Кожного дня».

Розвиток освіти і спорту - "Українська Стратегія Гройсмана" на Київщині визначила пріоритети роботи

Під час зустрічі партійці розповіли про цілі і завдання політичної сили в цілому, про плани розбудови осередків на Київщині, про основні меседжі керівництва «УСГ», озвучені під час нещодавнього партійного форуму, який відбувся у Києві.

Мешканці Кагарлицької громади висловили свою довіру партійцям, зокрема Олександру Гладких, який знаний в громаді тренер спортивного клубу «Мамай» із Зендокай Карате. Спільними зусиллями, впевнені кагарличани, можна навести лад як у громаді, так і в країні!

Розвиток освіти і спорту - "Українська Стратегія Гройсмана" на Київщині визначила пріоритети роботи

Ми у соцмережах