До «Української стратегії Гройсмана» долучається молодь. Активну діяльність розпочало молодіжне крило партії «УСГ» на Чернігівщині, його очолила Альона Середа, секретар Чернігівської молодіжної міської ради. Нещодавно пройшла перша зустріч дискусійного клубу «Української стратегії. Молодь», в рамках якого був організований показ документального фільму про Барака Обаму та майстер-клас Андрія Прокопенка з політичного менеджменту.

«Головна задача лідера – створювати нових лідерів. Молодь має йти в політику. Але не всі знають з чого починати. Як ставити та досягати політичні цілі. І, нарешті, як вигравати вибори. Саме тому ми вирішили провести майстер-клас на цю тему. Ми вибрали досить практичний формат, і фільм про Обаму, який ми переглянули, чудово показує як хлопець з простої родини став президентом США. На прикладах з фільму я розказав як підготуватися до участі у виборах, як правильно доносити до людей свою історію, свої мотиви, свої цінності», – сказав Андрій Прокопенко.

В Чернігові “Українська стратегія. Молодь” провела майстер-клас з політичного менеджменту

«Завжди важливо допомагати хорошим людям виграти вибори, бо інакше їх місця займуть погані. Тож, ми домовились продовжити такі зустрічі, щоб їх учасники вигравали свої виборчі кампанії» – додав Андрій Прокопенко.

«Андрій Леонідович говорить, що головна задача лідера – створювати нових лідерів. І нашому молодіжному крилу, я вважаю, дуже пощастило, адже ми маємо наставника, який допомагає рухатись у правильному напрямку. Знання Андрія Прокопенка, як політика, людини, яка очолювала обласну адміністрацію, не отримаєш з жодного посібника чи методички «Як виграти вибори». Тож і сьогоднішня зустріч дала нам нові знання, які ми точно використаємо в майбутньому», – зазначила лідерка «Української стратегії. Молодь» в Чернігівській області Альона Середа.

«Зустріч з Андрієм Леонідовичем та спільний перегляд фільму надав мені можливість не лише чудово провести вечір, а й отримати класний досвід у спілкування з досвідченим політиком! Я вважаю, що такі зустрічі в дружній атмосфері, позитивно впливають на розвиток нашої політичної освіченості в подальшій розбудові нашої країни», – говорить член команди молодіжного крила партії «УСГ» Ярослава Підмогильна.

В Чернігові “Українська стратегія. Молодь” провела майстер-клас з політичного менеджменту

Перегляд фільму та майстер-клас Андрія Прокопенка був не тільки корисним з точки зору унікальної інформації та роз’яснення всіх нюансів передвиборчої кампанії, а ще й надихаючим.

«Сьогоднішня зустріч пройшла для мене дуже інформативно, цікаво і пізнавально. Тому що я для себе дізнався дещо нове і в подальшому це можна буде використати. А сама історія Обами вона надихає, тому що ти розумієш, немає нічого неможливого. І от саме, коли я переглянув фільм, то я зрозумів, що якщо ти маєш ціль ти обов’язково маєш її досягти», – переконаний член команди молодіжного крила партії «УСГ» Максим Петрушанко.

«Перегляд кінофільму виявився дуже захоплюючим. А коментарі Андрія Леонідовича – корисні та актуальні. Цікава розмова вийшла в такій теплій атмосфері. Було би круто такі зустрічі робити частіше», – Сніжана Гапоненко.

На сам кінець Андрій Прокопенко відповів на всі питання членів та прихильників молодіжного крила партії та зазначив, що такий формат зустрічі з молоддю буде практикуватись і надалі.

В Чернігові “Українська стратегія. Молодь” провела майстер-клас з політичного менеджменту В Чернігові “Українська стратегія. Молодь” провела майстер-клас з політичного менеджменту

Ми у соцмережах