Голова Глибоцької територіальної громади (Чернівецька область) Григорій Ванзуряк очолив Чернівецький осередок політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Глибоцька громада – одна з перших утворена в 2015 році і зараз є однією з найзаможніших серед невеликих громад регіону з бюджетом 182 млн грн. Наразі вона об’єднує 9 населених пунктів, має 20 тис. жителів.

Коментуючи призначення, лідер «Української Стратегії»  Володимир Гройсман наголосив: «Ми – унікальна політична команда з огляду на наші професійні якості і погляд на розвиток країни. В команду приходять фахові люди, лідери громад. Впевнений, що Чернівці мають бути серед регіонів-лідерів, а не аутсайдерів. І керівники рівня Григорія Ванзуряка дозволять реалізувати цю мету».

Як зазначив Володимир Гройсман, критерій відбору партійців «Української Стратегії» – фаховість і бажання жити не лише для себе.

«Сьогодні нас підтримують 70% голів громад Чернівецької області, науковці, підприємці. Вони вірять в нашу команду і вірять Гройсману», – зазначив Григорій Ванзуряк

Ми у соцмережах