Щиро і чесно підтримувати дітей та молодь, турбуватися і допомагати їм – не обов’язок, а справжня стратегія для кожного дорослого. Тим більше, якщо дорослий – представник «Української Стратегії Гройсмана» –  політичної сили, яка наприкінці 2021 року започаткувала красиву і дуже затребувану традицію допомоги під назвою «Стратегія добра».  Дніпровський обласний осередок «УСГ» одним з перших долучився до ініціативи. І тепер під їхнім «крилом» і особливі дітки, і призери міжнародного мовного конкурсу.  

А почали все напередодні Дня Святого Миколая. Тоді партійці на чолі з лідером осередку Віктором Сиченком завітали з подарунками до багатопрофільного Навчально-реабілітаційного центру №9 «ДОР». Це унікальний заклад, де навчаються діти різного віку з вадами розвитку та фізичними порушеннями. Увага їм потрібна завжди, а на свята – найбільше. Як наголошує директор закладу Галина Кузнєцова, якщо створити особливій дитині настрій, то і реабілітація, і розвиток, і сам процес виховання проходять значно краще.  А за кожен прояв щирої турботи діти відповідають взаємністю.

Команда «УСГ – Дніпро»: Добро і щирість –  найкраща життєва стратегія 

«Дитячі усмішки, сміх, безпосередні емоції – це те заради чого існує цей світ – сказав Віктор Сиченко. – Ми віримо, що всі загадані бажання обов’язково здійсняться. А діти завжди віритимуть в казку та знатимуть, що добро і щирість – це найкраща життєва стратегія».

У свій щасливий випадок вірять й інші «підопічні» «УСГ – Дніпро» – переможці регіонального етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Ці талановиті молоді українці – «світле завтра» нашої країни, її культури та національної ідентичності. Напередодні нового року вони отримали від «Української Стратегії Гройсмана» цінні подарунки. Прикметно, що організатори мовного конкурсу вбачають у такій співпраці політиків і юних мовознавців лише позитив. Адже це і є прояв опіки і стратегічний погляд на розвиток країни.

Команда «УСГ – Дніпро»: Добро і щирість –  найкраща життєва стратегія 

Ми у соцмережах