Рівень щастя і задоволення в суспільстві вимірюється двома основними показниками – захищеності малюків і забезпеченості людей похилого віку. В Україні тут хизуватися особливо нічим, але змінити ситуацію може кожен – на своєму місці і в своєму регіоні. Хмельницький обласний осередок політичної сили «Українська Стратегія Гройсмана» взяв на озброєння цей принцип і на час новорічних свят став осередком «допомоги від Святого Миколая» і центром партійної ініціативи «Стратегія добра».

Протягом всього грудня партійці «Української Стратегії Гройсмана» відвідували заклади для дітей-сиріт, дітей з особливими освітніми потребами та будинки для літніх людей Хмельницької області. Подарунки отримали мешканці Старокривинського будинку-інтернату для громадян похилого віку та Полонського будинку пристарілих, вихованці Солобковецького навчально-реабілітаційного Центру, Полонського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство», Кам`янець-Подільського навчально-реабілітаційного центру та Ямпільської спеціальної школи-інтернату, а також обдаровані учні Судидківського ліцею.

Команда «УСГ – Хмельниччина»: «Стратегія добра» об’єднує навколо важливих справ 

Всюди гостей зустрічали щиро – з посмішками, подяками, концертами і головним побажанням – «Приїжджайте знову!»

«Нашим головним правилом було одне: без поспіху приділити максимум уваги нашим співрозмовникам. Вони, як ніхто її потребують, – наголосив голова Хмельницького обласного осередку «Української Стратегії Гройсмана», лікар Сергій Полоневич. – Я не забуду слова вдячності від дітей і людей похилого віку. Листи, які дітки писали Святому Миколаю, були настільки зворушливими, що залишити байдужим не змогли нікого. І я щиро вдячний всім хто долучився, адже спільними зусиллями, ми змогли принести радість, підтримати віру в диво та здійснення бажань для усіх. Ці зустрічі залишаться в наших серцях назавжди!»

Команда «УСГ – Хмельниччина»: «Стратегія добра» об’єднує навколо важливих справ  Команда «УСГ – Хмельниччина»: «Стратегія добра» об’єднує навколо важливих справ 

Ми у соцмережах