Напередодні 14 лютого, коли святкують не тільки День усіх закоханих, а й Міжнародний день дарування книг, голова Хмельницького обласного осередку Сергій Полоневич закликав приєднатися до акції “Подаруй любов у палітурці”.

– Даруйте книги дітям, даруйте бібліотеці, даруйте один одному – нехай вони розповідають про ваші почуття, — написав на своїй сторінці у Фейсбуці Сергій Полоневич.

Хмельницький осередок Української стратегії "дарував любов у палітурці"

На заклик відгукнулися представники “Українська Стратегія. Молодь – Хмельниччина”. Акція об’єднала молодь з різних куточків Хмельницької області, а саме: Хмельницького, Нетишина, Старокостянтинова та Кам’янець-Подільського.

“Цей день можна сміливо назвати днем закоханих у книги,– висловився заступник голови молодіжної організації області Юрій Білик,– дарування книг – це безкорисна щедрість і добра воля дарувальника, разом з вами ми будемо популяризувати культуру читання”.

 

Хмельницький осередок Української стратегії "дарував любов у палітурці" Хмельницький осередок Української стратегії "дарував любов у палітурці" Хмельницький осередок Української стратегії "дарував любов у палітурці" Хмельницький осередок Української стратегії "дарував любов у палітурці"

Ми у соцмережах