Рішення президента РФ Путіна щодо визнання незалежності окупованих районів Луганської і Донецької областей дорівнює оголошенню війни всьому демократичному світу і порушенню фундаментальних правових основ сучасного світосприйняття. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман.

На його переконання, українським політикам час прокинутися і зрозуміти всю серйозність ситуації, яка вимагає згуртованості, а не війни один з одним.

«Ліга демократичних націй повинна об’єднатися і покінчити з цією раковою пухлиною, перш ніж вона поглине світ, – впевнений лідер «УСГ». – Політики в Україні не повинні продовжувати сварки, сподіваючись, що Захід переможе Путіна. Часу на політичні сутички більше немає! Усі політики в Україні мають прокинутися! Ми не можемо дозволити собі і надалі демонструвати егоїзм, коли Верховна Рада не може проголосувати за потрібний для армії бюджет! Україні потрібен Уряд Національної Згуртованості. Ніхто не зможе перемогти Україну, якщо ми будемо згуртованими!»

 

Ми у соцмережах