Лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» запропонував чинній владі шість пунктів єдиного плану дій, який стане дороговказом протидії існуючим перед Україною загрозам. Про це він сказав в ефірі «Україна 24».   

«Ми маємо бути готові до всього. І є шість напрямків, які мають обов’язково бути в плані наших дій, – сказав Гройсман. – Перше – економіка, а саме – стабілізація і забезпечення потреб війська. Друге – питання безпеки і армії. Третє – питання територіальної оборони. Має бути чіткий план, як розгортати територіальну оборону системно. Четверте – цивільний захист. Люди мають знати, як діяти в будь-якій ситуації. П’яте – питання посилення наших кіберспроможностей та інформаційної безпеки. Шосте – наші зусилля щодо консолідації міжнародних партнерів. Їм треба подякувати. Вони на стороні правди».

Одночасно, Гройсман закликав політиків, особливо тих, хто має мандат влади, не втрачати згуртованості, адже саме згуртованість – запорука нашої перемоги.

«Припиніть імітацію «оборонної» коаліції. Запорука нашої перемоги – згуртованість війська, людей і влади. Припиніть чвари і дійте в інтересах українців», – наголосив Гройсман.

Ми у соцмережах