Лідер політичної партії “Українська Стратегія” Володимир Гройсман запропонував західним партнерам продумати спільну військову операцію проти Росії. Адже президент РФ Володимир Путін – психопатичний диктатор, який вже зійшов з глузду, не рахується з життям ані українців, ані росіян, а значить має понести найсуворіше покарання. Про це  він сказав в ефірі телевізійного спецмарафону «Єдині новини. UAразом. Ми сильні». 

Політик щиро подякував українському війську і українцям за той шалений опір, який вони чинять агресору. «Ми бачимо скільки трагедій, але багато і героїчних  вчинків. Ми схиляємо голову в пам’ять загиблих героїв. Українці єдині на всіх напрямках, де ведуться бойові дії, – сказав Гройсман. – Путін, психопатичний диктатор, наважився відправити свої війська в мирну Україну,   убивати наших людей, знищувати об’єкти інфраструктури – дитячі садочки, лікарні, школи. Але Путіна можливо перемогти»

Гройсман подякував західним партнерам за підтримку. Але разом з тим закликав їх бути рішучими та наполегливими і разом розпочати військову операцію проти диктатора. Це покладе російській навалі кінець. «Треба об’єднувати військовий потенціал, – впевнений лідер «Української Стратегії». – Кожен рубль, долар і євро в доході Росії вони направляють проти українців. Треба негайно відключити Росію від SWIFT, щоб диктатору заборонити фінансувати війська. Це саме треба зробити і з Білоруссю»

 

Ми у соцмережах