Попри всі побоювання і намагання не загострювати ситуацію в Україні, європейські лідери і лідери блоку НАТО мають усвідомити: небо над Україною треба закрити негайно. В іншому випадку, бомбардування і ракетні обстріли мирних українських міст продовжаться, а загроза ядерного вибуху ставатиме все реальнішою. Про це в ефірі радіостанції «W-radio» (Колумбія) сказав прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман.

Він розповів місцевим журналістам про перебіг подій в Україні і звернув увагу, що голова держави наразі в Україні, переважна більшість українців довіряють Збройним Силам України. Українці, впевнений Гройсман, переможуть Путіна, але й українцям потрібна допомога – передусім закриття неба.

«Путін своїми ракетами і армією стріляють по мирних містах  і атомних станціях! Загроза ядерного вибуху дуже реалістична і його не можна допустити, – сказав Гройсман. – Росія – це загроза для всього демократичного світу. Весь світ має зупинити Росію. Треба негайно зробити Україну безпольотною зоною! У нас по всій країні повітряні тривоги. Я розумію всю складність ухвалення рішень всередині НАТО, але чим довше будуть ухвалювати рішення, тим гірше».

Ми у соцмережах