Очільник Кремля Володимир Путін перетворився на божевільного рашиста і варварськи оголосив початок Третьої світової війни. Його треба якнайшвидше зупинити, адже бажання побудувати «свою цивілізацію» однозначно поглине і Європу, і далі світ. Про це в ефірі радіо «НВ» сказав прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман.  

«Путін оголосив початок Третьої світової війни. Але його варварів треба зупиняти. Настав момент, коли рухатися треба швидше. Божевільний рашист хоче відновити кордони історичної Росії, але він перейшов межу. Наші ЗСУ захищають і нас, і країни Європи, – сказав Гройсман. – Він намріяв, що побудує свою цивілізацію, в якій іншим немає місця. Є титульна нація, всі інші – непотріб. У нього нічого не вийде, він рухається до Гааги, але наш час дуже стиснутий зараз. Наші воїни зараз найкраща армія світу, вони роблять чудеса. Але треба почути те, що говорить президент Зеленський і ми всі щодня. Закрийте небо! Це ж не якийсь окремий ключ, це низка озброєнь, які нам потрібні… Якщо не зупинити Путіна, війна поглине Європу і далі. Наші партнери мають зрозуміти, що загроза реальна».

За словами Володимира Гройсмана, дипломатичний і виважений діалог з Путіним ні до чого не призвів. Весь цей час очільник Кремля витратив на адаптацію своєї економіки до санкцій та до нарощування потенціалу для вторгнення.

«Саме тому зараз треба бути рішучими і швидкими, – наголосив лідер «Української Стратегії Гройсмана». – Санкції наразі дуже сильні. Можна далі посилювати. Із завтрашнього дня почнеться колапс російської економічної системи».

 

 

Ми у соцмережах