Прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман впевнений, що демократичний світ, країни-партнери України мають згуртуватися і разом зупиняти очільника Кремля Путіна, долати загрози, які очевидно дуже близькі і для країн Балтії та Польщі, і, таким чином, подбати про майбутнє світу. Про це Гройсман сказав в ефірі радіо Zet (Польща).       

«Третя світова війна вже розпочалася. І її розпочав Путін. Загроза дуже близько вже і для вашої країни (Польщі). Путін 15 років нарощував сили, щоб вдарити по нам. І ми його зупиняємо зараз, – сказав Гройсман. – Загроза і країнам Балтії, і Польщі є однозначною. Путін має бути зупинений Україною і країнами союзниками. Країни НАТО – оборонні країни. Але прийшов час захистити себе, захистити майбутнє Європи і світу. Якщо цього не зробити, то на Польщу і країни Балтії так само чекає війна, на жаль!».

Гройсман також вкотре прокоментував необхідність закрити небо і море. «Наш ворог вже розпочав бойові дії. Сухопутні операції наші війська зупиняють. Але Путін робить все, щоб бомбардувати міста. Закрити повітря – не дати йому бомбардувати міста і вбивати мирне населення. Путін на шляху до Гааги, перемога буде за нами. Але питання наскільки жертовною буде ця перемога!, – сказав лідер «Української Стратегії» – Ми разом можемо згуртуватися і вичистити Європу і Росію від зла!»

 

 

Ми у соцмережах