Прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман називає тактику російської армії в Україні тактикою фашистів і терористів. Про це він сказав в інтерв’ю одному з найбільших видань Німеччини «Welt».

За словами політика, який, як відзначає видання, залишається в Україні попри всю небезпеку війни, втрати мирного населення несуть навіть ті міста і містечка, де не ведуться активні бойові дії, де немає військових об’єктів.

«Це військові злочини, свідками яких ми тут є, це терористична тактика, тактика фашистів, – сказав Гройсман. – Подивіться, 40 мільйонів українців у списку загиблих Путіна. Ми всі це знаємо — і ми проти нього. Українці борються не лише за свою свободу, а й за Європу та демократичний світ. Нам потрібна вся підтримка, яку ми можемо отримати. Тільки так ми можемо зупинити Путіна. Дайте нам те, що маєте, і введіть більше санкцій. Путін після України може вторгнутися в Польщу чи країни Балтії. Ми повинні змусити його поступитися зараз».

 

Ми у соцмережах